Wij heten u graag weer welkom
Floris Karos Hotel Brugge

Wij heten u graag weer welkom

We zijn weer geopend! Natuurlijk boek je hier tegen de laagste prijs, maar je gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom willen we u graag laten weten wat het hotel doet om u veilig te ontvangen.  

Lees meer

Zwembad

Sinds 1 juli is ook ons zwembad weer geopend. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Floris Hotel Karos Brugge

Het Floris Karos Hotel staat midden in het centrum van het bruisende Brugge. Deze charmante Belgische stad zit vol met must see bezienswaardigheden, zo staat het historische centrum van Brugge op de Unesco Werelderfgoedlijst. Door de centraal gelegen locatie van het Floris Karos Hotel is geen brug te ver. Wij vertellen u graag wat te doen in Brugge.

Verblijven bij Floris Karos Hotel, Brugge

Een dag vol activiteiten in Brugge wordt beloond met een comfortabele kamer. Voor extra ontspanning maakt u gratis gebruik van ons binnenzwembad, fitnesscentrum en snelle Wifi netwerk. Met de familie in Brugge, maar toch even zonder kinderen op stap? We bieden zelfs kinderopvang service op aanvraag. Laat u verleiden door Belgische charme en historie (of gewoon door chocola en bier) en boek snel uw verblijf in Brugge bij Floris Karos Hotel.

 

Veiligheidsmaatregelen

Vanaf 1 augustus 2020 moeten reizigers naar België de Passenger Locator Form invullen. Het gaat om reizigers:

  • van alle nationaliteiten
  • die minstens 48 uur buiten België verbleven
  • die minstens 48 uur in België zullen blijven.

Dit document kan in het Nederlands, Frans en Engels geraadpleegd worden  op de website van de FOD Buitenlandse zaken. Reizigers staan er zelf voor in om dit elektronische document in te vullen en te ondertekenen voor de aanvang van hun reis.

Passenger Locater Form