Covid-19 virus

Beste gast,

In verband met de maatregelen vanuit de overheid rondom de bestrijding van het Covid-19 virus, zal Floris Karos Hotel gesloten zijn t/m 15 juni 2020. Neem contact met ons op voor verdere vragen rondom boekingen en annuleringen via reservations@florishotels.com. 

Namens het bestuur van Floris Hotels, een gastvrije groet gewenst en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Floris Karos Hotel en in Brugge. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Floris Hotel Karos Brugge

Het Floris Karos Hotel staat midden in het centrum van het bruisende Brugge. Deze charmante Belgische stad zit vol met must see bezienswaardigheden, zo staat het historische centrum van Brugge op de Unesco Werelderfgoedlijst. Door de centraal gelegen locatie van het Floris Karos Hotel is geen brug te ver. Wij vertellen u graag wat te doen in Brugge.

Verblijven bij Floris Karos Hotel, Brugge

Een dag vol activiteiten in Brugge wordt beloond met een comfortabele kamer. Voor extra ontspanning maakt u gratis gebruik van ons binnenzwembad, fitnesscentrum en snelle Wifi netwerk. Met de familie in Brugge, maar toch even zonder kinderen op stap? We bieden zelfs kinderopvang service op aanvraag. Laat u verleiden door Belgische charme en historie (of gewoon door chocola en bier) en boek snel uw verblijf in Brugge bij Floris Karos Hotel.