10% korting
image

Boek de beste prijs met korting alleen op onze eigen website, door de volgende code te gebruiken: karos10

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis ontbijt
    Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Locatie

Adres

Hoefijzerlaan 37
B-8000 Bruges, Belgium

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren bij ons hotel kan vooruit gereserveerd worden. Ook is er openbaar parkeren mogelijk in de buurt van ons hotel.

Het treinstation in Brugge, 'Brugge Sint-Pieters' is maar 10 minuten verwijderd van ons hotel. U kunt dit station vanaf Brussels Midi (Zuid) Station bereiken in iets meer dan een uur.

De omgeving

Op 200 meter van ons hotel vandaan ligt 't Zand plein waar allerlei barretjes en restaurant gesitueerd zijn en maar 800 meter verwijderd van de historische Grote Markt, Floris Karos Hotel is ideaal gelegen zodat u van Brugge kunt genieten tijdens uw verblijf zonder dat u gebruik hoeft te maken van een auto of dure taxi-ritjes. U kunt gerust rondlopen in het historische centrum en genieten van de vele bars en restaurants. Het is enorm makkelijk om van al dit alles te kunnen genieten aangezien u te midden van alles verblijft!

Een leuke manier om de stad te verkennen is om ervoor te kiezen om mee te gaan met een boottocht. Gedurende deze boottocht zult u Brugge vanuit een ander perspectief beleven, en kunt u vanuit alle grachten de architectuur van de eeuwenoude stad van dichtbij bewonderen. Ook kunt u een van de vele gezellige barretjes uitkiezen om van het heerlijke Belgische bier te genieten. Naast deze biertjes, zijn er nog vele andere activiteiten die u gewoonweg eigenlijk niet kunt missen. Ga naar de Onze Lieve Vrouw kerk (met Madonna van Michelangelo!) en de Halletoren of het Belfort (met wonderbaarlijke panoramische uitzichten over de stad). Wandel over de Grote Markt, het historische centrum van de stad en kom verschillende standbeelden tegen van Jan Breydel en Pieter Deconinck. Een bezoekje aan het chocolade museum kan u uzelf ook niet ontzeggen, hier zal u geïntroduceerd worden aan de kunst van de productie, en kunt u uiteraard de chocolade zelf ook testen. En vergeet ook zeker niet de brouwerij van een van Brugge's meest bekende biersoorten: Brugse Zot!