Wij heten u graag weer welkom
Floris Karos Hotel Brugge

Wij heten u graag weer welkom

We zijn weer geopend! Natuurlijk boek je hier tegen de laagste prijs, maar je gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom willen we u graag laten weten wat het hotel doet om u veilig te ontvangen.  

Lees meer

Zwembad

Sinds 1 juli is ook ons zwembad weer geopend. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Activiteiten in Brugge

Welkom bij Floris Karos Hotel Brugge! Deze prachtige historische stad, die zelf op de werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen heeft ontzettend veel in petto voor u. Wij hebben een aantal populaire opties voor u onder elkaar gezet.

 
Basiliek van het Heilig Bloed

De Basiliek van het Heilig Bloed, gelegen op de Burg, behoort dan weer tot de meest religieuze bezienswaardigheden van Brugge. Dit komt omdat er in de basiliek een flesje ligt die een druppel van het bloed van Christus bevat. Het bloed zou na de Tweede Kruistocht in 1149 door Dietrich van Alsace uit het Heilige Land naar hier zijn gebracht. De kerk is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:15.


De Brugse Reien

Het uitgebreide netwerk aan kanaaltjes die doorheen het historische centrum van Brugge stroomt, wordt de Brugse reien genoemd. Gezien deze grachten langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Brugge stromen, is een boottocht op de reien dan ook één van de activiteiten in Brugge die je zeker op de planning moet zetten.

 
Chocolademuseum Choco-Story

Wie door de smalle straatjes van Brugge wandelt, zal de ene chocoladewinkel na de andere tegen komen. België staat natuurlijk bekend om chocolade, iets wat maar al te graag tentoongesteld wordt in Choco-Story, hét beroemdste chocolademuseum van het land. Aan de hand van een rondleiding leer je bij over de geschiedenis van chocolade en hoe cacao wordt verwerkt tot de lekkernij die we allemaal kennen. Voor slechts €9,50 kunt u genieten van dit museum, inclusief een proeverij!